Jak připravovat psa na sezonu přes léto?

Jak připravovat psa na sezonu přes léto? Jak přes léto nezlenivět a pilovat formu?

Další Leskros nás čeká až 16. září.

Vysoké teploty jsou pro naše chlupáče překážkou si pořádně zatrénovat. Je však důležité nevypadnout z formy a najít způsoby, jak sebe i psa udržet fit.

Nejlepší aktivita na léto - plavání!

Kdo v létě se svým psem neplave, jako by nebyl! Je to ideální zábava na léto. Pes se může u vody zchladit a zároveň je to vynikající trénink.
Dej si ovšem pozor - ne každý pes umí od přírody plavat. Jak začít s plaváním se dozvíš níže.

Co pes ve vedrech potřebuje?

Důležité je myslet na správnou výživu. Základem je dostatek vody. Pes by měl mít přístup k misce čerstvé vody po celý den. Před delší procházkou nebo aktivitou je dobré použít i hydratační přípravek, který pomůže psa lépe zavodnit a ochránit proti přehřátí. Mezi takové patří Hydrant od Canis Labu.

Pokud máš sportovního psa, pak je úplným základem (a přes léto to platí dvojnásob) dostatek vitamínů a minerálů. Bez minerálů nemůže správně fungovat psí srdce, svaly ani mozek. Abys nemusel míchat směsi vitamínů a minerálů sám/a, pořiď psovi Vit&Min. Namíchali jsme tam všechny potřebné látky v ideálním poměru.

Jak naučit psa plavat: Dopřej mu ideální podmínky a čas

Spousta pejskařů si myslí, že každý pes umí automaticky plavat. To ale není pravda. Existují pejsci, kteří jsou plavci od přírody. Najdeš však i psy, kterým plavání moc nejde. Buď se bojí vody nebo jejich plavecký styl připomíná potápějící se Titanic. Na tobě je, jim první zkušenosti s vodou a plaváním udělat co nejpříjemnější.

10 kroků, jak naučit psa plavat

Hledáš profi výživu pro své čtyřnožce?

Vybav se na léto s kódem LESKROS15 a získej 15% slevu u Canis Labu - profesionální výživy pro psí sportovce.
Sleva platí na nezlevněné produkty do konce prázdnin.