VÁNOČNÍ VÝZVA TĚ ZVEDNE PRAVIDELNĚ Z GAUČE A SVÝM POHYBEM DARUJEŠ BLÍZKOST

Vánoční výzva je pro všechny, kteří chtějí porazit sami sebe a pomoci druhým ♥ Zvol si osobní cíl, kolik kilometrů zdoláš za 10 dní a pravidelně se zvedni z gauče. Můžeš chodit, běhat nebo třeba jezdit na bruslí. Zkrátka letošní Vánoce to s námi zkusíš jinak! Navíc, svým pohybem podpoříš dobrou věc - Daruješ blízkost. Nikdo nechce být sám, což platí v předvánočním čase dvojnásob.

Výtěžek ze startovného putuje na podporu projektu Daruj blízkost neziskové organizace ADRA o.p.s.
ADRA zajišťuje dobrovolnictví prostřednictvím 15 dobrovolnických center po celé republice. K  několika tisícům osamělým lidem dochází více než 3 000 dobrovolníků a dobrovolnic, kteří jim darují svůj čas a své srdce. V loňském roce věnovali dobrovolníci Adry téměř 30 000 hodin osamělým seniorům v naší zemi. ADRA koordinuje dobrovolnickou činnost profesionálně – dobrovolník je řádně proškolen, je ve své činnosti vybavován lidskými i odbornými dovednostmi, prochází pravidelnými supervizemi a je pojištěn. 
„Jsem o 60 let starší,  než má dobrovolnice Katka. Rád jí vyprávím příběhy ze svého života, i přestože se možná občas opakuji. Také spolu čas od času mlčíme, ale i v tom tichu jsme spolu – nejsem sám."
Zaregistruj se na běh www.myteporazime.cz/zavody/vanocni-vyzva a pomoz svým pohybem na projekt DARUJ BLÍZKOST.